BEDRIJFSUITJE/ TEAMBUILDING : informeer naar onze mogelijkheden

COLLAGES MAKEN:
KnutselMeditatie”
Even ertussen uit, leegmaken van je hoofd. Het maken van een collage is een geweldige manier om tot ontspanning te komen. Binnen twee uur is het mogelijk iets te maken waar je verstelt van staat. We weten niet wat het wordt maar als we het goed doen wordt het gezellig en maak je kunst.
Collage Workshop van 2 uur, min 5 en max 20 personen. Inclusief gebruik gereedschappen en materiaal: Een aluminium DBond-plaat van 20×30 cm. Wil je weten wat het kost? Mail ons.

HOUTSNIJDEN IN VERS HOUT:
“Maak je punt”Houtsnijden is een heerlijke manier om te ontstressen of … heel modern “in je ZEN komen”Deze workshop is toegespitst op het maken van een punt op het scherp van de snede.  Je leert een paar Zweedse snijtechnieken aan om te komen tot een priemend eindresultaat. Op het einde worden alle punten gebundeld om mee te nemen naar het werk. Vergeet niet welk(e) punt je hebt gemaakt. Houtsnij Workshop van 2 uur, max 10 personen en min 4 personen. Inclusief gebruik gereedschappen en materiaal. Wil je weten wat het kost? Mail ons.

Kitty Weber
Docent/Beeldend Vormgever
Vanaf 2005 zelfstandig beeldend vormgever

Paul Vermeulen
Docent/(Meubel)Maker/Kunstenaar en Creatief Ondernemer

Zowel Paul als Kitty hebben deze masterclass gevolgd: Amsterdam 2014 Masterclass Swedish carving
techniques by the son of ‘Wille Sundqvist’ (Swedish
craftsman). 
 Algemene Verordening
Gegevensbescherming 2018, ZIE MEUBEL – werkwijze